Kompanija za proizvodnju robota, preko britanske firme „Geomik“, traži muškarca i ženu zainteresovane da svoje lice „poklone“ robotima. Kao nagradu za prava na korištenja lica odabranih spremni su da plate 130.000 dolara!

Budući da se ne zna koja kompanija traži dobrovoljce za pozajmljivanje lica, nije moguće provjeriti detalje, prenosi portal Brajt sajd.

Ono što je poznato je da je robotička kompanija kontaktirala ljude u britanskoj tehnološkoj firmi „Geomik“ zbog projekta čije dijelove ni sami nisu vidjeli zbog ugovora o tajnosti podataka.

Pročitajte još: Futurolozi predviđaju: Zemlja 2050. godine sa emotivnim robotima, čipovanom djecom, ljetovanjem na Arktiku..

„Geomikovi“ dizajneri ističu da ipak mogu da otkriju da se industrija robota definitivno mijenja.

Za ljude koji imaju „mila i topla“ lica, a htjeli bi da zarade neki dolar, ovo je odlična poslovna prilika.

Traži se muškarac i žena čija će lica postati lica robota neimenovane kompanije. To znači da bi za 130.000 dolara kompanija otkupila pravo da napravi na hiljade njihovih „dvojnika“ koji bi mogli da se nađu u svim dijelovima svijeta.

Svi mogu da učestvuju u konkursu, a više informacija može da se dobije preko imejl adrese [email protected].

(RTS)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.