Iako kompanija Bethesda nema šta konkretno da najavi u ovim mjesecima, tu je barem besplatno darivanje koje igračima pruža priliku da zaigraju nešto bez trošenja novca

 

Kao što je i najavljeno prošle nedelje kada je Bethesda podijelila Quake 2, sada je moguće besplatno preuzeti treći dio u ovom kultnom serijalu, ali samo na određeno vrijeme.

Kompanija Bethesda Quake 3 nudi potpuno besplatno sve do 21. avgusta u 18 časova po našem vremenu. Video-igru možete da preuzmete iz Bethesda Launcher-a, a do njega dolazite putem ovog linka.

Za preuzimanje je potrebno samo da se logujete na Bethesda platformu i preuzemete igru do kraja promo perioda. Ona će zauvijek ostati u vlasništvu igrača, prenosi play.co.rs.

Ovo darivanje će definitivno udahnuti novi život u Quake 3, tako da će biti igrača za kvalitetno multiplejer napucavanje. Preporučujemo da slobodno bacite pogled na brojne modove koji su u rastućoj ponudi.

(Play.co.rs)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.