Twitter profil studija Rocksteady izdao je objavu sa fotografijom SuperMena i Suicide Squad logom

 

Dosta dugo se u vidu glasina govorilo o narednom projektu projektu na kojem rade developeri studija Rocksteady, kreatori Batman Arkham igara. Pored nove Batman igre, glasine su upućivale na to da se radi i na prvoj Suicide Squad igri, kao i da ona treba biti predstavljena na predstojećem DCFanDome događaju.

Te glasine su sada zvanično potvrđene od strane samog developera na Twitter-u.

Twitter profil studija Rocksteady izdao je objavu sa fotografijom SuperMena i Suicide Squad logom, uz tekst “Target locked” što zakazuje predstavljanje za 22. avgust.

Ne znamo o kakvoj vrsti otkrivanja se radi, odnosno da li će to svi bitniji detalji doći tog dana, ili samo kratki tizer trejler koji će imati ulogu da zainteresuje igrače.

Drugih procurilih detalja o igri nema, sem navoda da će to biti online co-op akciona avantura. To je i logična pretpostavka kada se uzme u obzir da veliki procenat tog tipa igara današnjice ima kooperativnu komponentu.

(Play.co.rs)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.