Call of Duty: Warzone Battle Royale pucačina besplatna za sve

 

Nakon dosta procurjelih informacija, tizovanja i jurnjave za leakerima, Activision i Infinity Ward su konačno predstavili najnoviju iteraciju u COD univerzumu nazvanu Call of Duty: Warzone.

Ova igra funkcioniše kao samostalni dodatak za Call of Duty: Modern Warfare, koji se pojavio prošle godine, i to u smislu da je izrađena na istom endžinu i da koristi iste modele i oružja. Velika razlika je to da nije dodatak samo za one koji poseduju Modern Warfare, već je u potpunosti besplatan za sve, čak iako ne poseduju igru.

Warzone igrače smješta u ogromni svet u kojem će se do 150 igrača po meču takmičiti za taktičku i oružanu prevlast nad ostalima, i to ne samo u klasičnom Battle Royale modu igranja, već sa bonus varijacijom u kojoj na Verdansk mapi morate sakupiti što više novca.

Trejler koji je stigao sa objavom ukazuje na to da igrače očekuje ludo iskustvo, sa vozilima, psima i raznim gedžetima koje će pronalaziti rasute po mapi. Infinity Ward napominje da je riječ o potpuno novom iskustvu, što znači da će se razlikovati od Battle Royale moda koji je bio prisutan u Black Ops 4, što već daje nadu igračima.

Call of Duty: Warzone postaje dostupan od danas, 10 marta, za PC, PS4 i Xbox One tako da nećete morati mnogo da čekate. Igru ćete moći preuzeti na ovom linku.

(Play.co.rs)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.