Kompanija Sony predstavila Xperia L4 smartfon sa 6.2” ekranom sa 21:9 omjer koji omogućuje da odjednom vidite više i manje skrolate

 

Sony Xperia L4 ima elegantni 6.2” 21:9 široki ekran koji donosi vitak stil i savršeno odgovara ruci.

21:9 omjer omogućuje da odjednom vidite više i manje scrollate. Zajedno sa Sonyjevim multi-window korisničkim interfejsom možete da pokrenete i uživate u dvije aplikacije istovremeno u veličinama koje je lako gledati i koristiti.

Daljnje olakšanje korišćenja postignuto je Side sense funkcijom koja omogućuje lak pristup vašim najdražim aplikacijama.

Xperia L4 je prvi proizvod Sonyjeve L serije koji ima trostruku kameru, glavnu leću od 13MP, ultra-široku leću od 5MP i dubinsku kameru od 2MP. Sve to da biste mogli usmjeriti svoju unutrašnju kreativnost i snimite visokokvalitetne umjetničke fotografije s prekrasnim bokeh efektom.

Uvijek dobijte potpunu sliku izmjenom dva ugla, širokog i ultra-širokog, koji vam nude mogućnost snimanja prekrasnih pejzaža kao i portreta, te svega između.

Kreativnost iza kamere poboljšana je 21:9 ekranom koji vam omogućuje snimanje videa i slika u dramatičnom omjeru 21:9.

Visokokapacitetna 3,580mAh baterija s brzim punjenjem olakšaće vam naporne dane kako biste mogli da radite ono što volite. Adaptivno punjenje Sony Xperije nadgleda vaš telefon dok se puni. Time se osigurava da se baterija ne troši previše i da ostaje zdrava za dugotrajni rad.

Xperia L4 pametni telefon dostupan je u dvije boje, crnoj i plavoj. Biće dostupan na odabranim tržištima od proljeća 2020. godine.

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.