Marvel Studios, u saradnji sa GUNNAR Optiks, će predstaviti zvanično licencirane Guardians of the Galaxy Groot Edition naočare koje blokiraju plavu svjetlost.

S ciljem rješavanja rastuće zabrinutosti zbog štetnih efekata vidljivog visokoenergetskog plavog svjetla, ove naočare pružaju stilsko rješenje dok otelotvoruju duh voljenog Marvelovog lika, Groota.

Groot Galaxy Edition naočare

Po cijeni od 129 dolara, Marvel Comic’s Groot naočale nude više od samo modne izjave; služe kao sredstvo za suzbijanje nelagode povezane s produženim izlaganjem plavoj svjetlosti. Inovativni dizajn ovih naočara cilja na simptome kao što su suhe, crvene ili nadražene oči, zamagljen vid i umor očiju.

Groot Galaxy Edition naočare

Izrađene od održivog orahovog drveta, Groot Edition naočale se mogu pohvaliti laganom i elegantnom konstrukcijom. Fleksibilne opružne šarke osiguravaju udobno pristajanje za nosioce, dok ojačanje karbonskim vlaknima povećava njihovu snagu i izdržljivost.

Groot Galaxy Edition naočare

Ova kombinacija materijala i dizajnerskih elemenata ne samo da doprinosi estetskoj privlačnosti, već pruža i praktične prednosti, čineći ih prikladnim za svakodnevno nošenje.

Groot Galaxy Edition naočare

 

Dostupnost

 

Galaxy Groot Edition naočare su zvanično lansirane na GUNNAR.com 24. aprila, a nakon toga dostupnost će se proširiti na Amazon.com od 30. aprila. Obožavatelji franšize „Čuvari Glaksije“ / „Guardians of the Galaxy“ uskoro će se moći dočepati ovih jedinstvenih dodataka.

Groot Galaxy Edition naočare

Uz podršku Marvel studija i stručnost GUNNAR Optiks-a, Groot Edition naočare koje blokiraju plavo svjetlo nude spoj zabave i funkcionalnosti, zadovoljavajući i potrebe i preferencije potrošača.

(IT mixer)