Za one koji imaju malo slabije računare, a žele da im vrijeme prođe što je zabavnije moguće, preporučujemo video-igre koje nisu toliko zahtjevne.

 

Tesla vs Lovecraft

 

Ovde vas očekuje sudar dva potpuno različita svijeta, sa jedne strane naš čuveni Tesla sa svojim futurističkim spravicama, a sa druge Lavkraft i njegove horde čudovišta.

Vi ste u igri naučnik Tesla koji mora da sačuva svijet od gomile čudovišta koja neumoljivo napadaju, a na raspolaganju je moćni Tesla-Mech, mašina koja prosto melje neprijatelje.

U pauzi između upotrebe ove mašine, na raspolaganju ćete imati različita oružja za borbu, koja postaju još moćnija kroz nadogradnje.

Tesla vs Lovecraft ima veliki broj nivoa u ponudi i dobar broj njih je izuzetno napet, tako da ćete uvijek biti pod pritisko.

 

Untitled Goose Game

 

Igra specifičnog naziva koja je prošle godine prikupila brojne nagrade kao najbolje indie ostvarenje, radi na velikom broju starih konfiguracija.

Ubačeni ste u ulogu guske zle naravi, gdje ćete pomoću kljuna i krila ometati ljude koji pokušavaju da gledaju svoja posla.

Untitled Goose Game vam donosi listu sa zadacima koje morate da obavite, neki su laki, neki teški, ali sigurno je da ćete se slatko nasmijati tokom igranja.

 

Hollow Knight

 

Hollow Knight je pravi dragulj indie scene, kojeg je najlakše opisati kao ljubavno pismo usmjereno razvoju igara.

Predivna 2D grafika, ogroman svijet za istraživanje prepun zanimljivih karaktera i opasnih neprijatelja, kojih ima preko 130, sa sve 30 boss okršaja, su samo neke od stvari koje vas očekuju u ovoj igri.

Sama osnovna verzija igre nudi sate i sate zabave i igranja, dok je Team Cherry u prethodnom periodu konstatno dodavao nove besplatne ekspanzije, sa još više akcije i predivne grafike.

 

Papers, please

 

Odlična igra koja se pomalo ironično poklapa sa aktuelnom pandemijom virusa.

Papers, Please vas stavlja u ulogu činovnika koji odlučuje ko će ući u fiktivnu državu a koga ćete odbiti.
Cilj je da propustite normalne građane, dok svake koji su vam sumnjivi ili sa lošom papirologijom morate odbiti.

Igra u početku teče sporo i lako možete da ispratite i nasitnije greške kod onih koji falsifikuju pasoš, ali kako napredujete tako imate sve manje vremena za provjeru, a mnogo grešaka će vas koštati posla, piše sajt Play.co.rs.

 

Ministry of Broadcast

 

Evo i jedne igre domaće proizvodnje koja se relativno skoro pojavila. Zahvaljujući impresivnoj pixel-art grafici, Ministry of Broadcast radi na starim mašinama bez problema.

Pred vama je zanimljiva priča inspirisana djelima Džordža Orvela, kao što je “1984”, u kojoj ste smješteni u rijaliti emisiju koju vodi država.

Kako biste se vratili najmilijima morate proći niz testiranja, i pritom pogaziti povjerenje ostalih takmičara, ali to je jednostavno cijena koju morate da platite.

Pred vama je odličan miks platformisanja sa crnim humorom i doskočicama.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.