Rockstar Games još uvek nije riješio da zvanično predstavi GTA VI na koji se već predugo čeka, ali možda smo saznali nove detalje o ovoj video-igri, a tiče se mapa

 

Na internetu su se pojavile fotografije koje prikazuju kako bi GTA VI mapa mogla da izgleda. Kvalitet fotografija nije preterano veliki, ali je sasvim dovoljno da se proanaliziraju.

To su učinili članovi zajednice gtaforums, koji su procurile slike analizirali i čak uporedili sa mapama gradova iz stvarnog svijeta, kako bi donekle potvrdili autentičnost.

Mapa prikazuje ostrva podijeljena velikim vodenim površinama.  To bi moglo označavati da je mapa nepotpuna, ili da je potrebno dugo putovanje i da se radi o potpuno različitim lokacijama/državama.

Veliko ostvo je najvjerovatnije Vice City, odnosno Majami, pošto se mapa grada u GTA VI poklapa sa onom stvarnom, a okruženja sa močvarama, lukom i malim ostrvima je takođe prisutna.

Jedno ostrvo je relativno blizu, a ono što je potpuno udaljeno je prava misterija… Članovi zajednice još uvijek se nisu potpuno složili o kakvoj je lokaciji tačno riječ.

Ono što većina navodi je da se radi o mapi koja predstavlja neku državu u Južnoj Americi, i to bi najvjerovatnije mogao biti Rio de Žaneiro. Izgleda da se lokacije, jezero i obala Kopakabane poklapaju.

Da će GTA VI imati više lokacija, čak i opciju putovanja u drugu državu nije novina. Procurile informacije iz 2018. godine su prve uputile na to da bi igrači tokom kampanje mogli putovati u neku južnu zemlju kako bi tamo obavljali misije. Ova mapa upućuje na isto.

Da li vi možete da otkrijete koje su ovo lokacije?

(play.co.rs)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.