Već neko vrijeme slušamo o LG-jevim nadolazećim ambicijama telefona 5G srednjeg ranga, uključujući LG Q92 5G model koji se do sada pojavio u nekoliko curenja informacija. Sada je tipster Abhishek Yadav izbacio popis na kome se nalaze ključnie specifikacije LG Q92 5G zajedno sa fotografijom telefona.

Uređaj će imati 6,7-inčni FHD+ displej s izrezom za selfi kameru tačno ispod gornje maske. Kao što se očekivalo, pokretaće ga Snapdragon 765G čipset uparen sa 6 GB RAM-a i 128 GB prostora za skladištenje podataka.

Sa stražnje strane, Q92 će imati 48 MP primarnu kameru pored 8 MP ultraširokog modula, kao i senzor dubine od 5MP i makro kameru od 2MP. Selfie kamera od 32 MB će biti smještena u rupi u ekranu. Dobijamo i bočno ugrađeni skener otiska prsta, a telefon će biti debljine od 8,49 mm i težiće 193 grama.

Baterija će se pojaviti na 4.000mAh, dok će softverska strana biti pokrivena Android 10 i LG’UX interfejsom. LG Q92 5G će biti u Mirror Titanium, Mirror Red i bijeloj varijanti. Nepoznanica su samo detalji o cijenama i dostupnosti koji će biti otkriveni prilikom lansiranja telefona.

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.