Očekuje se da će novi Lenovo Legion Y90 telefon koji je prvenstveno namijenjen za igre uskoro biti lansiran, a priča se da će ga pokretati Snapdragon 8 Gen 1 čipset. Nova lista ključnih specifikacija za uređaj je sada dostupna od pouzdanog kineskog savjetnika i daje nam malo više uvida u navodne postavke za ovaj gejmerski telefon.

Lenovo Legion Y90

Smartfon će biti predstavljen sa AMOLED ekranom od 144 Hz od 6,92 inča sa stopom uzorkovanja dodira od 720 Hz. Takođe će doneti moćnu bateriju od 5.500 mAh sa punjenjem od 68W, iako ostaje da se vidi da li Lenovo vraća duple USB-C portove svog prethodnika koji su omogućavali brzinu punjenja do 90W.

Pročitajte još: Igrice za telefon – 10 najpopularnijih u 2021.

Lenovo Legion Y90 dolazi sa do 18 GB RAM-a i 512 GB skladišnog prostora. Imaće vibracione motore s dvostrukom X osom i simetričan zadnji dizajn sličan Legion 2 seriji. Prošle godine Lenovo je imao Pro verziju tako da očekujemo da vidimo da li će ovaj put postojati model Y90 Pro.

(GSMarena)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.