Oppo Find N3 je najnoviji dodatak kompanijinoj liniji sklopivih pametnih telefona. Očekuje se da će Find N3 biti lansiran u decembru sa nekoliko nadogradnji, uključujući veći ekran od 8 inča sa rezolucijom 2268 x 2440px i brzinom osvježavanja od 120Hz. Ovo je značajna nadogradnja u odnosu na svog prethodnika, Find N2, koji je imao 7,1-inčni panel rezolucije 1792 x 1920px.

Pored većeg ekrana, Oppo Find N3 će biti opremljen sa dvije selfi kamere. Poklopac će biti snimač od 20MP dok će glavni ekran imati kameru od 32MP. Na poleđini uređaja, korisnici mogu očekivati glavno sočivo Sony IMX890 od 50 MP sa OIS-om, ultraširoki objektiv od 48 MP IMX581 i telefoto modul od 32 MP koji nosi identifikator L07D1W22.

Oppo Find N3 će pokretati najnovija generacija Snapdragon 8 Gen 2 čipseta i baterija od 4,805 mAh. Također se šuška da će telefon imati ultra tanak dizajn, iako detalji još nisu objavljeni.

Find N3 će sigurno pružiti uzbudljivu alternativu za one koji traže sklopivi pametni telefon. Sa većim ekranom i nadograđenom kamerom, Find N3 će sigurno biti odličan uređaj za one kojima je potreban kvalitetan uređaj koji mogu ponijeti sa sobom u pokretu. S obzirom da zvanični datum izlaska još nije potvrđen, moraćemo pričekati i vidjeti koje će druge karakteristike Find N3 donijeti na sto.

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.