Epic Games vodi oštru borbu protiv varalica u igri Fortnite: Battle Royale, i u toj borbi je već nekoliko puta pokazao da neće poštediti nikoga, čak iako se radi o popularnim strimerima i igračima.

 

Popularni Fortnite igrač, FaZe Jarvis, koji ima oko 2 miliona pretplatnika na Youtube platformi, je sada banovan iz igre zbog očiglednog varanja u jednom od svojih videa kojeg je podijelio sa fanovima.

On je otvoreno igrao solo mod sa uključenim aimbotom, gdje je pokazao kako se lako vrše eliminacije nedužnih igrača.

Kako je Jarvis naveo u videu izvinjenja, to nije učinio tokom igranja kompetitivnih modova, već mu je glavni cilj bio kako bi zabavio svoje fanove, i da u tom trenutku nije razmišljao o posljedicama.

Ovaj igrač je u videu izvinjenja pustio i suzu i žali zbog sopstvene nepromišljenosti i greške koju je načinio. Izvinio se kompaniji Epic i nada se da će biti moguće da povrati pristup nalogu.

Jarvis navodi da mu je Fortnite nalog banovan za stalno, a Epic je iznova potvrdio da neće tolerisati upotrebu zabranjenih programa koji daju prednost.

U prilogu pogledajte video izvinjenja  koji je objavio na svom YouTube kanalu.

(Play.co.rs)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.