Studijski tim Rocksteady, poznat po kritički hvaljenoj trilogiji Batman Arkham, najavio je svoj sljedeći naslov kao Suicide Squad: Kill the Justice League. Iako je koncept igre privukao pažnju, prvi prikaz samog gejmpleja izazvao je određene kritike, što je rezultiralo značajnim odlaganjem. Sada se tim vraća s namjerom da pokaže napredak, lansirajući prvu epizodu nove video serije pod nazivom „Suicide Squad Insider“.

Epizoda 01 Suicide Squad Insider traje nešto manje od 20 minuta i detaljno istražuje glavnu priču igre Suicide Squad: Kill the Justice League, mehanike kretanja tima i prikaz svijeta Metropolisa.

S obzirom na format imena epizode, pretpostavlja se da će serija obuhvatiti najmanje 10 epizoda, pružajući dublji uvid u različite aspekte igre. Ova inicijativa je posebno značajna s obzirom na ranije kritike koje su usledile nakon prvog prikaza gejmpleja u februaru ove godine.

Iako još uvek nije jasno kada će biti emitovana druga epizoda, tim je najavio da će naredna epizoda u seriji prikazati „više gejmpleja, mehanike borbe i strategije za suočavanje s neprijateljima na jedinstven način.“

U nastavku možete pogledati prvi video iz serije: