Na internetu se pojavio zvanični poster na kom se nalazi Redmi K30 sa otvorom za dvije prednje kamere u gornjem desnom uglu ekrana

 

Izgled novog modela kineskog proizvođača Xiaomi  Redmi K30 – već neko vrijeme zaokuplja pažnju javnosti. Mnoge pouzdane vijesti i fotografije od ranije pokazale su se kao lažne, ali nove informacije ukazuju na to da nećemo dugo čekati pre nego što saznamo i zvanične detalje o telefonu.

Tako je nedavno Lu Weibing, potpredsednik Xiaomi grupacije i generalni menadžer Redmi brenda, „nabacio“ ideju o događaju koji će se održati naredne nedjelje dok „pouzdani“ izvori tvrde da će zvanično predstavljanje Redmi K30 telefona biti održano 10. decembra.

Kako bilo, na internetu se već pojavio zvanični poster na kom se nalazi Redmi K30 sa otvorom za dvije prednje kamere u gornjem desnom uglu ekrana. Na nekim drugim fotografijama vidi se i zadnja strana uređaja.

Iako slike nisu baš jasne, djeluje da nema čitača otiska prstiju na zadnjoj strani pa je očekivati da će se naći ispod OLED ekrana.

Od ranije se već priča da će telefon imati 6,66-inčni LCD FullHD displej u razmjeri 20:9 i sa 120Hz osvježavanjem.

Očekuje se i Snapdragon 730G čipset u kombinaciji sa 6GB RAM-a i 64GB skladišnog prostora kod osnovnog modela.

Tu je i sistem kamera koji čine 64MP glavni senzor, 8MP telefoto, 12MP ultraširoki i 2MP senzor dubine. Napred će biti kamera od 20MP.

Dalje, u specifikacijama bi trebalo da budu baterija od 4.500mAh sa 27W brzim punjenjem, NFC podrška, IR, kao i 3.5mm priključak za slušalice, piše GSM Arena.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.