PUBG Mobile odabranim ljudima daće priliku da isprobaju nove funkcije pre ostalih pa ih pozivaju da postanu beta testeri za igru

 

Programeri PUBG Mobile pozivaju igrače da se prijave i postanu beta testeri za igru, piše sajt Digit.

„Želite li da dobijete priliku da isprobate novi sadržaj prije bilo koga drugog i pošaljete povratne informacije timu? Dođite i prijavite se da budete dio grupe PUBG Mobile Beta Testing“, piše na njihovom Tviter nalogu.

Uslovi za popunjavanje ankete prilično su jednostavni. Učesnici bi trebalo da pristanu na uslove koji im se nude, i da budu stariji od 14 godina.

Zatim će biti usmjereni da odgovore na pitanja u vezi sa svojim iskustvom u igranju PUBG Mobile. Ovo uključuje nivo igrača, najviši rang koji je dostigao, ID korisnika i još mnogo toga.

Ako budu odabrani, igrači će dobiti priliku da isprobaju nove funkcije igre i programerima pruže svoje uvide pre nego što se te funkcije „ozvaniče“.

Pročitajte još: PUBG Mobile zarazio igrače a bogami donio i pozamašnu zaradu

Zbog toga bi igrači trebalo da shvate da se od njih očekuju redovne povratne informacije.

Naravno, igrači bi takođe mogli jednostavno da preuzmu Beta verziju igre na svoje Android uređaje. Ali ova verzija igre više nije dostupna u play store-u i igrači zainteresovani za igranje ove verzije morali bi da učitaju igru.

(Digit)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.