Apple je predstavio nove modele iPhone-a među kojima su i iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max, a ljubitelji tog pametnog telefona već su poludjeli za njima – osobito za jednom od boja.

Dok iPhone 11 dolazi crnoj, bijeloj, zelenoj, ljubičastoj i crvenoj boji, iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max budući korisnici mogu kupiti u space gray (sivoj), srebrnoj, zlatnoj i midnight green (zagasito zelenoj) boji. Upravo je midnight green boja u mat varijanti izazvala pomamu među zainteresovanim kupcima, piše Macworld.

Tako su se u 20 minuta preko predprodaje u SAD-u prodali svi modeli u toj boji (kod pružatelja usluga Verizon, Sprint i T-Mobile) pa ostali kupci koji žele nabaviti uređaj u midnight green varijanti moraju čekati tri sedmice nakon izlaska telefona kako bi ga mogli kupiti.

iPhone u midnight green i space grey boji
iPhone u midnight green i space grey boji

Nije sigurno je li iPhone izbacio premalo modela u midnight green varijanti ili je zaista previše ljudi poželjelo uređaj isključivo te boje, no od svih ostalih boja u ponudi, midnight green i space grey već su dobili svoje vlasnike.

Čini se kako će Apple još jednom dobro profitirati zahvaljujući maloj inovaciji koja je uspješno privukla zainteresovane kupce.

(Index)

 

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.