Phone Cooler Chroma je Razer rješenje u slučaju ako ste zagriženi gejmer i nervirate se jer se telefon preterano grije

 

Poznati proizvođač gejming hardvera lansirao je Phone Cooler Chroma, hladnjak-ventilator za iPhone koji će da održi temperaturu stabilnom nakon višečasovnog igranja, a svojim će razigranim RGB svjetlom svima oko vas dati do znanja da se nalazite u žaru borbe.

Prva zvijezda ove linije je MagSafe model koji je namijenjen specijalno za vlasnike iPhone 12 i iPhone 13 modela.

Obzirom na to da je u pitanju Razer proizvod, očekivano je da stiže sa RGB osvetljenjem, koje se kontroliše preko Bluetooth-a.

Posjeduje ventilator sa sedam sječiva i brzinom od 6400 obrtaja u minutu, koji uz veliku snagu nudi i tih rad (oko 30dB).

Ako posjedujete stariji iPhone ili Android uređaj ne morate da brinete jer Razer takođe nudi ovaj hladnjak u dizajnu „Universal Clamp“ kojeg ćete lako da spojite na zadnju stranu bilo kojeg modernog pametnog telefona i osigurate iste efekte hlađenja.

Razer Phone Cooler Chroma je dostupan po cijeni od 60 dolara, a sigurno će biti od koristi tokom intenzivnih partija u igrama Genshin Impact, PUBG Mobile, Streets of Rage 4 ili COD Mobile.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.