Razer Basilisk Ultimate i Basilisk X HyperSpeed wireless miševi „hard core“ igrače

 

Ako kupujete novi miš za igranje, možda će vam biti drago da saznate da je Razer najavio nekoliko potpuno novih opcija, posebno ako tražite wireless model. Ovi novi wireless miševi za igranje dolaze pod imenima Razer Basilisk Ultimate i Basilisk X HyperSpeed.

Počevši od Basilisk Ultimate, ovo je miš za igre koji dolazi s optičkim senzorom od 20.000 DPI i nudi brzinu do 650 inča u sekundi. Dolazi s Razer-ovom HyperSpeed ​​bežičnom tehnologijom i ima jedanaest nezavisnih programibilnih tipki, što ga čini idealnim mišem za MMORPG. Basilisk Ultimate koristiće i Razerove switch-eve za optičke miševe koji su predviđeni za 70 miliona klikova, tako da bi vam to trebali dugo trajati.

Pročitajte još: Corsair Glaive RGB Pro snažan update za odličan gejmerski miš

Što se tiče Razer Basilisk X HyperSpeed, miš je dvostrukog načina gdje korisnici mogu prelaziti između Razer-ove HyperSpeed ​​bežične konekcije ili Bluetooth konekcije ako žele. Korištenjem Bluetooth-a Razer tvrdi da će korisnici moći produžiti život baterije baterije do 450 sati.

Imaće 16.000 DPI senzor i brzinu do 450 inča u sekundi. Za razliku od Razer Basilisk Ultimate, HyperSpeed ​​model će zapravo koristiti drugačiji switch za miša koji je ocijenjen za 50 miliona klikova. Takođe ovaj miš će imati šest tastera umjesto jedanaest.

U pogledu cijena i dostupnosti, Razer Basilisk Ultimate u maloprodaji koštaće 150 dolara, dok će se Razer Basilisk X HyperSpeed ​​prodavati po cijeni od 60 dolara.

(Ubergizmo)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.