Razer je predstavio novi dodatak za gejmere, posebne žvakaća gume koje bi gejmerima trebale pomoći u podizanju koncentracije

 

Razer kao i drugi slični proizvođači nudi velik broj proizvoda za gejmere. Razerov najnoviji proizvod ipak je nešto posebno. U saradnji s Mars Wrigley-em predstavljena je Respawn by 5 Gum serija žvakaćih guma koja bi gamerima trebala da poveća koncentraciju pri gejming sesijama.

U ponudi su tri različita okusa (mint, lubenica i tropical punch). U prodaju stiže po cijeni od 2,99 dolara za paket od 15 žvakaćih guma, odnosno 27,99 dolara za paket od 150 žvakaćih guma.

Iz Razera tvrde kako su njihove nove žvakaće gume rezultat pomnog procesa istraživanja i razvoja. To je uključivalo i praćenje dnevnih aktivnosti, planova te prehrambenih navika kako povremenih tako i profesionalnih gejmera.

Njihov proizvod moguće je konzumirati u bilo koje doba dana i nema štetnih posljedica nakon što je gejmerska sesija već završila.

(Bug)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.