Kompanija Realme je pustila nadogradnju za svoj ColorOS 6, koji je baziran na Android Pie-u, najprije za Realme 1 i Realme U1, a sada ju dobiva i Realme 3 Pro.

Nadogradnja je teška 320 MB i dolazi pod brojem RMX1851EX_11_A.15. Realm 3 Pro ovom nadogradnjom dobiva mogućnost snimanja 240 fps slow-motion videozapisa i nove geste svajpanja.

Osim ovih novih karakteristika ova nadogradnja donosi i sigurnosnu zakrpu Android Security Patch Level i popravljeni su neki bagovi.

Trenutno je nadogradnju puštena u Indiji, gdje će trebati nekoliko dana da dođe do svih uređaja. Ako ne možete da čekate, možete da skinete nadogradnju sami na stranici kompanije.

Realme 3 Pro, posljednji globalno dostupan smartfon kompanije Realme, uređaj je srednjeg ranga sa Qualcomm Snapdragon 710 SoC-om.

Uz telefon dolazi i moćan 5V/4A VOOC 3.0. adapter. Dizajniran je za punjenje uređaja do dvostruko brže od konvencionalnog punjenja. Verzija 3.0 je nadograđena FFC algoritmom za još brži „sprint“ do pune baterije, a vrijeme punjenja se smanjuje za 20%. Sa izvanrednom sposobnošću da održava niske temperature, možete gledati video zapise ili igrati igre dok se puni, bez gubitka brzine.

Tu je i Hyper Boost 2.0, dvostruka stražnja kamera u kombinaciji 16 MP + 5 MP, te 25 MP selfi kamera, koja je smještena u kapljični usjek u 6.3-inčnom zaslonu.

Realme 3 Pro baš ne štedi, pa dolazi sa dual SIM podrškom i microSD slotom, tu je 3.5mm priključak i kada priključite slušalice on će ih koristiti kao antenu za ugrađeni FM radio prijemnik.

Uređaj pokreće najnoviji Android 9.0 sa Oppovim prilagođenim OS-om.

 

(IT mixer)