Uz telefone Realme će predstaviti i svoju prvu fitnes narukvicu

 

Realme je u avgustu predstavio Realme 5 i 5 Pro, a sada je kompanija najavila da će sljedeće sedmice slijediti Realme 6 i 6 Pro telefoni.

Realme 6 će biti predstavljen 5. marta, a kompanija je dovela bollywoodskog glumca Salmana Khana kao ambasadora robne marke.

Kineski proizvođač telefona podijelio je na svom službenom sajtu u Indiji nekoliko detalja o Realme 6 duo telefonu, koji uključuju postavljanje četvorostruke kamere od 64MP sa 20x zumiranjem, 90Hz FHD + ekranom i brzim punjenjem od 30 W.

Također, za razliku od Realme 5 i 5 Pro koji se isporučuju s ekranima s waterdrop notch-om, Realme 6 i 6 Pro pametni telefoni će imati vrhunske ekrane. Jedan od njih imat će dvostruku kameru s prednje strane, uključujući ultraširokougaonu jedinicu.

Slika podijeljena na službenim stranicama također otkriva da jedan od pametnih telefona ima širok prostor za slušalicu, što znači da će se vjerojatno isporučiti sa dvostrukim stereo zvučnicima kao što je X2 Pro.

To je rečeno, dok još uvijek očekujemo detalje o cijenama i dostupnosti dueta Realme 6, kompanija je već započela prihvaćanje pred-narudžbi za ove telefone preko službene stranice u Indiji.

Uz dva pametna telefona, Realme će 5. marta predstaviti i svoju prvu fitnes narukvicu za koji je potvrđeno da ima monitor otkucaja srca, ugrađeni USB konektor i OLED ekran u boji. Bit će dostupna u tri boje, uključujući crnu i žutu.

(GSMarena)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.