Zbog premium karakteristika i AI funkcija zovu ga i Ubica flegšipa „Flagship Killer“

 

realme, najbrže rastući brend pametnih telefona na svetu, s ponosom najavljuje globalno lansiranje svoje najnovije flegšip serije, realme GT 6. Ova serija biće predstavljena na događaju u Milanu, označavajući značajnu prekretnicu za brend jer se GT serija vraća na svetsko tržište nakon dvogodišnje pauze. Od debija prvog GT pametnog telefona u martu 2021. godine, ova linija je stekla ogromno priznanje među korisnicima i tehnološkim entuzijastima širom svijeta.

 

Inovativne karakteristike realme GT 6 serije

Nova GT 6 serija je osmišljena kao „Flagship Killer Powered by AI“ i spremna je da zaseni prethodne modele. realme GT 6 ima za cilj da preuzme vrhunsko tržište pametnih telefona, dok realme GT 6T cilja na titulu „Flegšip performer u srednjoj klasi“. Oba modela nude izuzetne performanse i bogatstvo inovativnih funkcija koje redefinišu tržište pametnih telefona, predstavljajući novu generaciju uređaja koji menjaju pravila igre.

 

realme i evropsko tržište

Evropa je strateško tržište za realme, što dokazuju velika ulaganja brenda u ovaj region. Prema najnovijim podacima Counterpoint Research-a, realme je u prvom kvartalu 2024. godine zauzeo četvrtu poziciju među brendovima pametnih telefona u Evropi. Globalno lansiranje GT 6 serije u Milanu je prvi takav događaj za realme u Evropi, čime se naglašava važnost evropskog tržišta za buduće lansiranje GT serije.

 

Napredne AI funkcije u GT 6 seriji

Jedna od najzanimljivijih karakteristika nove serije je prvi AI Night Vision režim, koji omogućava snimanje video zapisa u ekstremno mračnim uslovima. Kombinacijom AI algoritama i visokoperformansnog čipseta, realme GT 6 funkcioniše kao uređaj za noćni vid. Ova funkcija omogućava korisnicima da snimaju jasne noćne snimke, popularizujući AI tehnologiju širom svijeta.

realme nastoji da AI tehnologiju učini dostupnom svim korisnicima, a AI Night Vision je samo jedan od mnogih koraka ka ostvarenju ovog cilja. Očekuje se da će nova GT 6 serija postaviti nove standarde u industriji pametnih telefona i ponuditi korisnicima još bogatije i inovativnije iskustvo korišćenja.

Za više informacija o lansiranju i karakteristikama realme GT 6 serije, posjetite zvanični sajt realme ili pratite događaj uživo 20. juna iz Milana.

Pratite IT mixer za nove informacije na tržištu pametnih telefona.