Nakon što je pomjerila vijek trajanja baterije, sa 5000 mAh pakovanjem unutar Realme 6i, kineska kompanija očito je postavila još više ciljeve. Podnošenje TUV certifikata za određeni paket baterija BLP793 sada je otkriven. Uglavnom s obzirom da je njegov nazivni kapacitet nevjerovatnih 6.000 mAh. Pa, 5.860mAh, da budemo precizni, sa tipičnim kapacitetom od 6.000 mAh. Ali, poenta stoji.

Realme sertifikovao bateriju od 6.000 mAh
Realme sertifikovao bateriju od 6.000 mAh

Sada ostaje pitanje na kojem telefonu možemo očekivati ​​da će ovu masivnu bateriju. Za sada možemo samo da nagađemo. Prolazeći kroz neke od mogućnosti, imamo Narzo 10 par novih telefona, koji vjerojatno lako možemo izuzeti s popisa sumnjivaca. Odnosno, pretplatimo li se na teoriju da će redovni Narzo 10 biti rebrendirani Realme 6i, dok je Narzo 10A – varijanta Realme C3 s trostrukom kamerom. Oba ova telefona, originalno pakuju 5.000 mAh bateriju.

Realme sertifikovao bateriju od 6.000 mAh

Također znamo da je barem jedan Realme X3 telefon u putu, koji nudi impresivnu kameru sa 60x zumom. Šuška se da je X3 SuperZoom opremljen samo sa 4.200 mAh baterijom, pored svoje 6x periskopske kamere. Potom je tu navodni X3 Pro – pravi Snapdragon 865 flagship. Vjerovatno nije najvjerovatniji kandidat koji bi mogao na najbolji način koristiti ogromnu bateriju. Možda potencijalna vanila Realme X3? Ideja za Realme U2 takođe se nameće. U svakom slučaju do nekih zvaničnih informacija ostaju samo nagađanja.

Realme sertifikovao bateriju od 6.000 mAh

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.