Nedavno su se ostvarila očekivanja oko lansiranja unikatnog izdanja Red Magic 9 Pro+ pametnog telefona od strane Nubia podbrenda, Red Magic. Nestrpljivo iščekivano Red Magic 9 Pro+ Bumblebee Transformers izdanje je konačno predstavljeno.

Ovo specijalno izdanje pametnog telefona je proslava žutom bojom, inspirisana legendarnim Bumblebeejem iz Transformersa. Ukrašeno upečatljivom crnom i žutom estetikom, ovo ograničeno izdanje dizajnirano je da privuče pažnju.

Sa izrazitom završnom obradom od karbonskih vlakana, uz istaknuti logotip Bumblebee koji prati brend Red Magic, svaki detalj je pomno izrađen kako bi utjelovio duh voljenog lika. Samo pakovanje je prilagođeno, zajedno sa Bumblebeejevim kodnim imenima za dodatni štih.

Red Magic 9 Pro+ Bumblebee specijalno izdanje

U paketu se nalazi crno-žuti magnetni hladnjak, GaN punjač od 165 W po narudžbi, tematski alat za izbacivanje SIM utora, kao i odgovarajući USB-C kabel, Bumblebee značka i posebna magnetna futrola. Osim toga, softversko iskustvo je prilagođeno elementima na temu Bumblebee.

Po cijeni od 6.499 CNY, što odgovara otprilike 900 USD ili 833 €, ovo specijalno izdanje nudi iste visokokvalitetne specifikacije kao i standardni Red Magic 9 Pro+, zajedno sa impresivnih 16 GB RAM-a i 512 GB prostora za pohranu. Iako je trenutno ekskluzivno za Kinu, njegova dostupnost na drugim mjestima ostaje neizvjesna.

Ukratko, Red Magic 9 Pro+ Bumblebee Transformers Edition je fuzija stila i performansi, namijenjena obožavateljima Red Magic serije i kultne Transformers franšize.

(IT mixer)