Redmi ovih dana objavljuje dosta tizera za svoj dolazeći Redmi Smart TV X koji bi trebao biti predstavljen sutra 26. maja. Iz kompanije su već objavili da će televizor imati 85% pokrivenost NTSC spektra boja, kao i MEMC tehnologijom kompenzacije pokreta (Motion Estimation, Motion Compensation) funkciju. Takođe će podržavati inteligentni algoritam kompenzacije od 60Hz kako bi se izbjegli problemi poput ghostinga i mrlja zbog nedovoljnih video frejmova. Sada su objavljene i neke informacije o zvučnicima TV-a.

Prema ranijim informacijama, pametni televizori Redmi X serije imaju izvrsne performanse u pogledu kvaliteta slike, spoljašnji izgled, zvučni sistema i smart iskustvo. Novi proizvod namijenjen je mlađima. Takođe obećava da će biti ultra lagan flegšip televizor sa izuzetno uskim okvirom.

Redmi je svjestan toga da je zvuk veoma bitan kako bi se obezbijedilo kompletno multimedijalno iskustvo. Zbog toga će Redmi smart  biti opremljen sa četiri 12.5W zvučnika i 8-unit subwoofer audio sistemom.

Proizvođač obećava iskustvo reprodukcije zvuka kao u bioskopu. Redmi bi trebao novi smart TV, uz još nekoliko drugih proizvoda, predstaviti 26. maja.

Redmi Smart TV X serija će obuhvatiti tri nova proizvoda: X65, X55 i X50.

(Gizchina.com)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.