Samsung Galaxy A15 sve više postaje predmet curenja informacija u posljednje vrijeme, kako u svojoj 4G verziji, tako i u 5G varijanti. No, dok su dosadašnje informacije bile tek curenje, danas smo dobili potpuni uvid zahvaljujući Walmartu koji je objavio listu za Galaxy A15 5G namijenjenu Boost Mobile na svojoj web stranici, zajedno s detaljnim tehničkim specifikacijama (iako trenutno nije dostupan za kopovinu).

Ali to nije sve, jer je otkrivena i cijena – $139. Za ovu pristupačnu cijenu dobivate uređaj s mogućnošću 5G povezivanja (naravno) te 128GB prostora za skladište podataka u boji „Blue Black“, koja se čini jedinom dostupnom opcijom boje.

Specifikacije uključuju 6,5-inčni 1080p ekran, MediaTek SoC, 4GB RAM-a, 50 MP glavnu zadnju kameru, 13 MP selfi kameru i bateriju kapaciteta 5,000 mAh. To su sve informacije koje je Walmart podijelio, iako točan model MediaTek čipa, koji prema prethodnim informacijama može biti Dimensity 6100+, još uvijek nije potvrđen.

Prema prijašnjim glasinama od prije nekoliko dana, očekivalo se da će Samsung Galaxy A15 5G imati cijenu od oko $149. Čini se da su Walmart i Boost Mobile odlučili spustiti cijenu za otprilike $10.

Sada je potez jasno na Samsungu. Nadamo se da će korejski proizvođač uskoro službeno predstaviti Galaxy A15 5G.

(IT mixer)