Samsung je u martu predstavio Galaxy S10 seriju telefona, a južnokorejska kompanija bi dodatno trebalo da proširi ovu liniju objavom Galaxy S10 Lite modela.

Samsung Galaxy S10 Lite se nedavno pojavio na Geekbench listingu, koji je potvrdio ključne specifikacije telefona. Tu je Snapdragon 855 čipset, 8GB RAM-a i Android 10 softver. Telefon je sada dobio i sertifikat brazilskog Anatela, koji otkriva da će S10 Lite imati 4370mAh bateriju.

Moguće je da je ovo minimalni kapacitet baterije, dok bi tipični kapacitet trebalo da bude oko 4500mAh. Na ovo su takođe ukazivale ranije glaisne, zajedno sa podrškom za 45W brzo punjenje.

Za sada još uvek nije poznato kada će Galaxy S10 Lite biti ozvaničen, a ukoliko su glasine tačne telefon bi trebalo da ima 6.7-inčni FHD+ Super AMOLED displej, tri kamere na poleđini (48MP + 12MP + 5MP) i 32MP selfi kameru. Telefon se očekuje u bijeloj, crnoj i plavoj boji.

(GSMarena)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.