Samsung Knox je sveobuhvatan skup bezbjednosnih funkcija za ličnu i poslovnu upotrebu unaprijed instaliranih u većini Samsungovih pametnih telefona, tableta i nosivih materijala

 

Tako s novim Samsung Galaxy Note10 i Note10+ uređajima, kao i svim ostalim Samsung pametnim telefonima, tabletima i satovima imate mogućnost iskoristiti sve blagodati bezbjednosne platforme Samsung Knox.

Budući da smo naše planove, uspomene i kontakte smjestili u jedan, ne više toliko mali uređaj, od velike nam je važnosti da nam taj pametni uređaj pouzdano štiti sve uskladištene podatke.

Svjesni smo raznoraznih opasnosti u svijetu tehnologije koje mogu naštetiti poslovnim i privatnim odnosima. Samsung u svom poslovanju poseban naglasak stavlja na bezbjednost korišćenja svakog uređaja.

https://www.youtube.com/watch?v=PkROYHsvMvg

Osjećaj bezbjednosti koji ste imali kao mali uz roditelje vratiće vam se kao deja vu uz Galaxy Note10 uređaje koji nude stopostotnu zaštitu svih uskladištenih ličnih podataka, bez straha od otkrivanja.

Budite uvjereni da, od prvog uključivanja uređaja, Samsung Knox pruža bezbjednost na svim nivoima, a ono što je najvažnije – u njega se možete u potpunosti pouzdati.

Kako biste imali što detaljniju sliku sigurnosne platforme Knox, valja naglasiti i povjerenje vladinih agencija i stručnjaka koji su ovoj platformi za bezbjednost operativnih sistema dodijelili ocjenu izvrstan u 27 od 30 kategorija.

 

Ne sjećate se korisničkog imena i lozinke?

 

Korišćenje većeg broja aplikacija obično podrazumijeva i pamćenje većeg broja korisničkih imena i lozinki.

Budući da smo svakodnevno izloženi raznim informacijama, ne čudi kako nas pamćenje ponekad ne služi onako kao bismo to htjeli.

Zato je tu Samsung Pass, koji inovativnom tehnologijom biometrijske provjere autentičnosti omogućuje lak i siguran pristup svim aplikacijama, bez pamćenja brojnih korisničkih imena i lozinka.

Bez obzira na to koliko imate otvorenih korisničkih računa, Samsung će pamtiti za vas sve što je potrebno.

 

Za one koji uvijek žele i traže više od svojih pametnih uređaja

 

Ako ipak izgubite uređaj ili vam ga netko ukrade, zaboravite na paniku. Inovativnom tehnologijom koja uključuje prepoznavanje lica i ultrazvučni otisak prsta svi podaci spremljeni u uređaju ostaju na bezbjednom.

Uslugom Pronađi moj mobilni telefon omogućeno je lociranje uređaja, kopiranje i brisanje podataka te blokiranje usluge Samsung Pay.

Takođe, Bezbjednosna mapa će omogućiti dodatnu zaštitu posebno šifriranim prostorom za skladište svih vrijednih podataka, poput dragih fotografija, bitnih telefonskih brojeva ili novčanika.

Pametni telefoni neizostavan su dio našeg života. Upravo zbog toga, Samsung veliku pažnju posvećuje zaštiti od svih neovlašćenih, nenamjernih ili namjernih pristupa podacima.

Uz vrhunski dizajniran sistem zaštite koji nudi Samsung Knox, Galaxy Note 10 i Note 10+ uređaji obećavaju velike performanse, ostavljajući neizbrisiv trag u svijetu tehnologije.

(Tportal)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.