Procurile slike novog Samsungovog teelefona na preklop za kojeg se spekuliše da bi mogao da ponese ime Galaxy Fold 2 i koji podsjeća na „školjku“

 

Iako na mnoga tržišta Samsungov telefon na preklop još uvek nije ni stigao, kompanija uveliko planira nov model. Tako su na Internetu procurile slike koje prikazuju Samsungov naredni sklopivi telefon za koji se već spekuliše da bi mogao da ponese ime Galaxy Fold 2.

Slike sugerišu da će ovaj vertikalno sklopivi telefon koji načinom otvaranja podsjeća na školjku imati Infinity-Q displej sa centralno pozicioniranom rupom za kameru po uzoru na Galaxy Note 10 i budući Galaxy S11.

Ne iznenađuje to što sklopivi telefon nema zakrivljeni ekran, ali se čini malo razočaravajućim to što su okviri oko ekrana prilično veliki, posebno u poređenju sa Samsungovim trenutnim uređajima.

Takođe, piše AndroidCentral, može se vidjeti da je spoljni ekran telefona izuzetno mali. Odmah do spoljnog displeja nalazi se dual-kamera sa LED-om.

Pošto se na ovim slikama ne vidi čitav zadnji dio telefona, ostaje nejasno da li će telefon imati samo dvije zadnje kamere.

Neke nedavne glasine sugerišu i da će ovaj telefon koštati ispod 1.000 dolara, da će imati istu primarnu kameru od 108MP i 5x telefoto objektiv kao i Galaxy S11.

Iako Samsung još uvek nije potvrdio datum lansiranja, neki izvještaji navode da će Galaxy Fold 2 biti predstavljen 18. februara, zajedno sa Galaxy S11 serijom.

(B92)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.