Servis Spartacus bi trebalo da objedini dva trenutano dostupna Sony servisa PlayStation Plus i PlayStation Now

 

Kako bi bolje konkurisali Microsoft-u i njegovim servisima, Sony za sljedeću godinu priprema novi pretplatnički servis kodnog imena Spartacus, objavili su na Bumbergu pozivajući se na neimenovane izvore iz Sony-ja.

Novi servis Spartacus trebalo bi da objedini dva trenutno dostupna Sony servisa PlayStation Plus i PlayStation Now, a biće dostupan na konzolama PS4 i, naravno, PS5.

Sa dolalskom servisa Spartacus Sony bi trebalo da zadri brend PlayStation Plus, dok će u penziju da pošalje brend PlayStation Now.

Spartacus bi navodno trebalo da ima tri nivoa pretplate – iako svi detalji još nisu usavršeni pa i dalje postoji mogućnost promjena.

Prvi nivo korišćenja novog servisa korisnicima bi trebalo da omogući uživanje u opcijama kakve trenutno imaju pretplatnici servisa PlayStation Plus. Radi se o pristupu multiplayer igrama te igranje određenih igara besplatno.

Drugi nivo pretplate omogućiće pristup katalogu igara za PlayStation 4, a s vremenom i za PlayStation 5.

Treći nivo omogućava pristup dužim demo verzijama igara, strimingu, kao i pristup starijim igrama napravljenim za prve tri generacije PlayStation-a, kao i za Sony-jevu konzolu PSP.

(Zimo)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.