Sve je više glasina da se sprema proizvodnja novog iPhone 12 Pro u 2020. godini, u kojoj će Apple predstaviti 5G podršku za iPhone

 

Najnovije informacije o iPhone-u 12 Pro dolaze od analitičara kompanije Barclays, Blejna Kertisa, koje je on u nedavnoj poseti Aziji dobio iz Appleovog lanca dobavljača.

Najbitnije najave se tiču internih komponenti koje bi trebalo da budu dio naredne iPhone 12 serije, kao i početka proizvodnje iPhone SE 2.

iPhone SE 2 bismo mogli da vidimo relativno brzo, s obzirom da bi njegova proizvodnja trebalo da počne u februaru.

Taj „povoljniji“ Appleov telefon trebalo bi da bude sličan modelu iPhone 8, i da bude opremljen ekranom od 4,7 inča. Uređaj bi trebalo da ima Home taster sa Touch ID-jem, 3GB RAM-a i Apple A13 procesor.

Novi iPhone 12 će vjerovatno biti moćniji „ispod haube“. Pretpostavlja se da bi standardni iPhone 12 trebalo da ima 4GB RAM-a, kao i prethodni model, dok bi iPhone 12 Pro i iPhone 12 Pro Max bili opremljeni sa 6GB RAM.

Glasine koje se mogu čuti sugerišu da će barem jedan od novih iPhonea imati značajan redizajn s metalnim okvirom sličnim okviru iPhonea 4. IPhone 4 imao je karakterističan, ravan izgled svog okvira od nerđajućeg čelika, koji bi se mogao ponoviti u novim iPhoneima.

https://twitter.com/DigiSlice/status/1198117151862874112

Mogao bi postojati novi TrueDepth sistem kamera koji smanjuje veličinu proreza na prednjoj strani, a postoje glasine o 3D sistemu zadnjih kamera s trostrukim sočivima koji koristi laser za izračunavanje podataka o dubini predmeta u sobi, poboljšavajući fotografije i AR mogućnosti.

2020. će biti prva godina koja Apple predstavlja 5G podršku za iPhone, omogućavajući novim uređajima da se povezuju s 5G mrežama koje su mnogo brže od 4G LTE mreže

(B92/IT mixer)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.