Zvanično je stigao trailer filma “A Quiet Place 2”, holivudski nastavak horora u kojem vanzemaljci preuzimaju planetu

 

Trailer za horor „A Quiet Place 2“ (Tiho mjesto 2) je zvanično stigao tako da se i sami možete uvjeriti da li je riječ o hororu kojeg nije preporučljivo gledati sam zbog scena koje će vam „natjerati strah u kosti“ ili ostaviti vas bez daha.

Rijetki su holivudski nastavci koji se čekaju sa uzbuđenjem, međutim, sudeći prema recenzijama „A Quiet Place 2“ bi mogao biti jedan od njih. Premijerne projekcije filma u Bosni i Hercegovini zakazane su za 19. mart 2020. godine.

Nakon smrtonosnih događaja koji su se odigrali, porodica Abot prinuđena je da se suoči sa strahotama spoljašnjeg svijeta, dok njeni članovi nastavljaju borbu za opstanak u tišini. Prisiljeni da se upuste u nepoznato, brzo shvataju da stvorenja koja ih love ukoliko ispuste zvuk nisu jedina pretnja koja vreba.

Drugi nastavak filma „A Quiet Place“ donosi i povratak glumice Emily Blunt koja glumi Evelyn Abbot, majku koja štiti svoju djecu (Millicent Simmonds, Noah Jupe) u post-apokaliptičnom svijetu.

Trailer pogledajte u videu:

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.