Studio Remedy proslavlja 25 godina postojanja i dijele besplatno preuzimanje igre Death Rally Classic

 

Studio Remedy Entertainment proslavlja čitavih 25 godina prisustva na sceni razvoja video igara i to poklonom za fanove. Ovaj renomirani developer je rešio da svima omogući preuzimanje prvog naslova koji su kreirali – trkačinu Death Rally iz 1996. godine.

Death Rally Classic je postao besplatan za preuzimanje na Steam platformi zauvijek, tako da nema vremenskog ograničenja za zainteresovane. U pitanju je igra koja kombinuje trkanje i borbu vozila, sa ciljem razaranja neprijatelja. Kroz igranje i što bolji plasman zarađuje se novac, koji služi za nadogranje vozila.

Lijepo je što Remedy želi da prisjeti fanove na svoje skromne početke. Sada je developer otišao u skroz drugačijem svijetu, pošto ga primarno pamtimo po Max Payne naslovima, Quantim Break i nedavno Control. Remedy ove godine donosi još sadržaja za spomenuti Control, privodi kraju kampanju za CrossfireX i započinje rad na dva nova projekta.

(play.co.rs)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.