Microsoft je upravo objavio beta verziju nove Office aplikacije za Android, koja objedinjuje sve najvažnije alate tog popularnog softverskog paketa, kao što su Word, Excel, PowerPoint…

Android aplikacija se, u stvrari, i zove Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint & more.

Kao što možete i da pretpostavite, aplikacija korisniku omogućava kreiranje, uređivanje i upravljanje dokumentima na pametnom telefonu ili tabletu koji koristi Android oprativni sistem.

Pogledajte još: Aplikacije koje motivišu korisnike da se odvoje od telefona

Aplikacija omogućava korisniku da dijeli određene dokumente sa kolegama, na kojima mogu zajedno da rade, slično kao kod Googleovih servisa Sheets i Docs.

Jedna opcija koja se u novoj Office aplikaciji ističe je mogućnost kreireanja PDF dokumenata od fotografija, kao i konverzija Word, Excel i PowerPoint fajlova u PDF.

Aplikacija je već dostupna u ponudi Google Play Store-a, ali je vrlo verovatno da je pomalo „bagovita“ budući da je riječ o ranoj i nepotpunoj verziji, piše GSM Arena.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.