Pogledajmo ishod ove nepravedne borbe

 

Tehnologija kamera na našim pametnim telefonima razvijala se i poboljšavala tokom godina, do tačke u kojoj su neki tvrdili da više nema potrebe za kompaktnim kamerama. Činjenica je, da su „donekle“, kamere na našim pametnim telefonima dovoljno dobre gdje bi se na prvi pogled mogle usporediti s DSLR-ovima i profesionalnijim uređajima.

U videu na kraju teksta koji je na YouTube postavio Zebra Zone će se iPhone 11 Pro suočiti s postavkom TV kamere od 250.000 dolara, što je vjerovatno nepravedno poređenje ikad.

Jasno je koja je kamera pobjednik u tom pogledu, ali to nije nužno poenta koju je Zebra Zona želio učiniti. U videozapisu Zebra Zone tvrdio je da je uglavnom korišćenje iPhonea za snimanje fotografija i videozapisa u redu, ali kada vas klijent angažuje za snimanje videa za neki događaj, poput vjenčanja, plaća vašu pouzdanost, kvalitet i konzistentnost.

To znači da iako naši pametni telefoni bez sumnje mogu izazvati fotografije i video zapise snimljene na skupljim platformama, to ne znači da će ih uskoro zamijeniti. Interesantan video, pa ako imate vremena, nije loše pogledati.

(Ubergizmo)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.