The Mandalorian sezona 2 izlazi u oktobru 2020. godine i očekujemo da prati potragu male zelene novorođenčadi za svojim rodnim svijetom

 

Ako sezona 2 popularne serije The Mandalorian ne bude prolongirana zbog epidemije koronavirusa, poput mnogih nadolazećih filmova, uskoro ćemo da uživamo sa ledeno hladnim lovcem na glave i nemoguće slatkim Baby Yodom.

Snimanje emisije je završeno, pa se sada čeka bezbroj složenih specijalnih efekata koji se dodaju ovoj prepoznatljivoj Star Wars magiji.

The Mandalorian je američka web-serija koja je počela sa emitovanjem u novembru 2019. godine na Disney+. Postavljena u univerzumu Star Wars-a, serija se odvija pet godina nakon događaja iz Return of The Jedi i prati usamljenog mandalorijskog lovca na ucjene izvan dometa Nove Republike.

Što se tiče priče u drugoj sezoni The Mandalorian, ona će vjerovatno da prati potragu male zelene novorođenčadi za svojim rodnim svijetom, a na to nagovještava zaključak prve sezone. Očekuje se da će se Pascalu pridružiti Giancarlo Esposito, koji će se vratiti kao Moff Gideon koji upravlja Darksaberom. Ključna je figura u mnogim ležernim misterijama oko The Mandalorian i The Child. Ako je vjerovati glasinama možda ćemo vidjeti i pojavu Skywalker-a.

Takođe se vraća u drugu sezonu stand-up komičar Bill Burr, koji će se osvježiti likom bivšeg carskog strijelca Mayfield-a. Očekuje se da će se Gina Carano i Carl Weathers vratiti kao Cara Dune i Greef Karga, odnosno dvije saveznice The Mandalorian iz prve sezone.

Od novih glumaca Micheal Biehn, zvijezda filmova The Terminator i Aliens je potvrđen, ali mu je nepoznata uloga. Rosario Dawson se navodno pojavljuje kao Ahsoka Tano, zvijezda Klonskih ratova.

Druga sezona The Mandalorian zvanično ima datum izlaska u oktobru 2020. godine, što je Disney potvrdio u svom izvještaju o zaradi u februaru.

(IT mixer)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.