Godinama unazad očekujemo dostojnu skejting igru, naravno onu koja počinje sa imenom legendarnog skejtera – Tony Hawk’s Pro Skater.

Bilo je dosta glasina, a sada prvi i drugi dio serijala Tony Hawk’s Pro Skater dobijaju zaslužena remaster izdanja. Taj zadatak je dobio studio Vicarious Vision, koji stoji iza remastera Crash igara, i na osnovu trejlera može se reći da je odrađen odličan posao.

Ove igre su se pojavile prije 20 godina, i nova izdanja izgledaju kao više od remastera pošto je grafika značajno modernizovana za današnje standarde sa podrškom za 4K rezoluciju. Sama srž gejmpleja i mehanika upravljanja skejtom je ostala vijerna originalnim naslovima, a Vicarious Vision se to proširio tako što je oba naslova povezao u jednu celinu sa lakim prelaskom iz jedne u drugu. Svaki nivo iz originala je tu, zajedno sa karakterima i trikovima.

Novina je unaprijeđeni multiplejer, sa opcijama za onlajn i oflajn igranjem, kao i mod za kreiranje spostvenog parka za skejtovanje.

Nekoliko trenutaka prije samog predstavljanja trejlera, na zvaničnom Twitter profilu čuvenog Tony Hawk-a je osvanuo tvit kojim je objavljeno da dobijamo remastere, a trejler je to i potvrdio sa datumom izlaska zakazanim za 4. septembar na PC (EGS), PS4 i Xbox One.

(PlayZine)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.