Epic Games prvi put poklanja besplatno potpuno novu igricu na dan njenog izlaska

 

Total War Saga biće obogaćena igrom u kojoj je glavna tema Troja, Total War: TROY. Igra je predstavljena trejlerom i stranicom na platformi Epic Games Store, ali nije reč samo o ekskluzivi, barem ne na onu standardnu koja traje 12 meseci.

Igrači će na Epic Games Store 13. avgusta, kada se Total War: TROY pojavi, tokom 24 časa imati priliku da ovaj novi naslov preuzmu potpuno besplatno. Napominjemo da se radi o novoj igri, ne o standardnoj vrsti darivanja na koji smo navikli svake nedjelje.

Ovaj naslov je inspirisan Homerovom Ilijadom, ali se fokusira na istorijske činjenice Trojanskoga rata, sa prilikom da igrate na obe strane. Total War: TROY omogućava da sačuvate ili pokorite Troju igrajući kao neki od 8 istorijskih karaktera. Iako je igra bazirana na istoriji, Creative Assembly nije mogao u potpunosti ukloniti mitološke aspekte, tako da su oni dobrim delom pristuni tokom igranja kampanje.

Epic Games sada ima agresivniji pristup kako bi privukao nove fanove, pošto će besplatno deliti i potpuno nove igre. To do sada nije viđeno na drugim platformama, makar ne zvanično, tako da će interesovanje za Total War: TROY definitivno biti veliko kada se pojavi 13. avgusta.

Ispod pogledajte trejler za TROY koji će vas upoznati sa pozadinom priče.

(PlayZine)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.