Besplatne igre: World War Z, Figment i Tormentor x Punisher

 

Epic Games i dalje nastavlja da dijeli besplatne igre na svojoj platformi. Ove sedmice je spremio bonus iznenađenje u vidu treće igre.

Kada je akcija najavljena prošle sedmice, objavljeno je da će dvije besplatne igre biti u ponudi – Figment i Tormentor x Punisher. Oba naslova su zanimljiva na svoj način, ali sa otkrivenim trećom bonus igrom, oni ostaju u sijenci.

Igra iznenađenja je World War Z  se tek prošle godine premijerno pojavio na Epic Games Store kao ekskluziva. Sada je potpuno besplatna za sve. Igra je napravljena po uzoru na istoimeno holivudsko ostvarenje i igrače vodi na niz lokacija gde će se boriti protiv nadolazećih hordi zombija. World War Z je pucačina iz trećeg lica i dizajniran za kooperativno igranje za do 4 igrača, tako da iscimajte prijatelje da i oni ugrabe ovaj naslov i zabava može da počne.

Igra je odlična zamjena za Left4Dead, a uskoro dobija još dodatnog sadržaja, tako da vam neće lako dosaditi.

Torment x PUnisher je one-shot-one-kill pucačina u kojoj se borite sa gomilom ručno crtanih demona i boss karaktera, gdje gotovo da nema stajanja. Figment je nešto opuštenija igra, pošto u njoj istražujete nadrealni univerzum prepun humora i muzike.

Sva tri naslova su već dostupna za besplatno preuzimanje i tako će biti sve do 2. aprila. Stoga trk na ovaj link i dodajte ih u svoju biblioteku.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.