Francuska kompanija UbiSoft kao da zna da njeni fanovi vape za novi Splinter Cell, pa smo poslednjih godinu dana stalno imali neku toplo-hladno igru po tom pitanju.

 

Čas stigne neka najava za novi Splinter Cell ili curenje informacija, pa onda bude opovrgnuta, pa opet neki novi navodni tizer, ali se ispostavi da on to zapravo nije, itd, itd…

Pročitajte još: Zbog Urkistana Rusi smatraju da najnoviji Call of Duty demonizuje njihovu zemlju i lažiraju istoriju

I pored toga što iz Ubisofta ne govore ništa o serijalu, osim da se vraća na neočekivane načine, glasine nastavljaju da kolaju sa svih strana.

U septembru smo imali glasinu od strane lanca prodavnica Gamestop, koji uskoro u prodaju pušta naočare za noćno gledanje napravljene po uzoru na one iz Splinter Cell serijala.

Tu ne bi bilo ništa čudno, da u opisu naočara ne stoji da je nova igra sa Splinter Cell etikom “na horizontu”.

Sada nam opet Tviter nalog španskog UbiSofta, naizgled potpuno nasumično, baca nove varnice, slikom Sema Fišera i njegovim citatom, koji kaže: “Morate da razumijete mrak, da biste se suočili sa njim”.

Da li je možda internet već krenuo da čita previše iza ovoga? Ne znamo, ali svakako i nama i “internatu” ostaje da se makar nadamo.

(play.co.rs)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.