Osvojite vrijedne nagrade na PS4 Fortnite Celebration Cup takmičenju koje se održava u subotu 15. i nedjelju 16. februara

 

Za vikend 15. i 16. februara održava se Fortnite Celebration Cup takmičenje. Da se prijave mogu svi Fortnite igrači koji igraju na PS4 konzoli, a takmičenjem će imati priliku da zarade predmete u igri i novčane nagrade

Prvog dana, 15. februara, igrači s najboljim rezultatima na svakoj regionalnoj rang listi imaće priliku da osvoje:

• Najboljih 50% – sprej „Take Cover“
• Najboljih 25% – sjekira „Wild Accent“
• Top 5% – „Tango“ outfit

Drugog dana takmičenja, 16. februara, igrači s najboljim rezultatima na svakoj regionalnoj rang listi imaće priliku da osvoje udio u nagradnom fondu od milion američkih dolara.

Da bi učestvovali, igrači moraju biti sigurni da je njihov Fortnite račun na nivou 15. Pored toga, potrebno je da je na njihovom Epic računu omogućena dvofaktorska provjera identiteta.

Za informacije o terminima za vašu regiju, aktivirajte Fortnite na svojoj PlayStation 4 konzoli i idite na karticu „Compete“ kako biste saznali više detalja o tome kako i kada možete da igrate.

(Esportstalk)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.