Samsung je objavio novu aplikaciju za voki-toki za Galaxy Watch 4 i Watch 4 Classic

 

Nova aplikacija vlasnicima Samsung satova Galaxy Watch 4 i Watch 4 Classic omogućava međusobni razgovor voki-toki pomoću nosive opreme.

Aplikaciju su primijetili XDA Developers, ali je SamMobile u maju prije zvaničnog saopštenja sata, navodio da postoje glasine o razvoju takve mogućnosti. Sada je ta aplikacija dostupna za preuzimanje putem Google Play prodavnice.

Aplikacija se pojavila nakon što je Apple još 2018. godine dodao sličnu mogućnost u WatchOS 5.

Međutim, dok Apple-ova voki-toki funkcija omogućava da samo dvije osobe komuniciraju odjednom, Samsungova podržava “dva ili više korisnika”.

To jest, sve dok možete pronaći dovoljno ljudi koji koriste Watch 4 i Watch 4 Classic, jedina dva nosiva uređaja koja su trenutno navedena kao kompatibilna sa aplikacijom u listingu na stranici aplikacije u Google Play prodavnici.

Izgleda da aplikacija može da radi bez pametnog telefona, ali Samsung preporučuje da je bar prvi put koristite sa pametnim telefonom.

(SlashGear)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.