Prednarudžbe za igru ​​su sada aktivne

 

Blizzardov Warcraft III: Reforged biće u prodaji 28. januara, nudeći priliku ponovo iskusiti klasični RTS – ali uz savremene vizualne priloge (i još puno toga).

Warcraft III: Reforged je imao koristi od kompletnog remonta u pogledu grafike, a sve je preuređeno od novih likova do okruženja, zgrada, animacija i efekata.

Nije se, međutim, sve promijenilo, i iako je audio zvuk ispeglan, originalni glasovni snimci su zadržani, jer Blizzard (mudro) nije htio da se petlja s tim (ili zaista treba).

I osnovne misije ostaju iste, dodana je i ekspanzija The Frozen Throne, što znači da ukupno ima sedam kampanja za jednog igrača (i oko 62 misije).

Reforged je u potpunosti integriran s Battle.net-om, tako da dobijate sve one korisne značajke za druženje i povezivanje (plus automatsko ažuriranje), te omogućava multiplayer između različitih verzija Warcraft 3, tako da možete igrati protiv igrača s originalnom igrom. Tu je i novi World editor.

 

Pažljivo ispeglano

 

Warcraft III: Reforged obećan je prije kraja 2019. godine, ali Blizzard je odlučio da ne žuri, piše u postu na blogu koji objašnjava: „Iako smo naporno radili na tome da vam donesemo Reforged  prije kraja godine, kako smo se počeli približavati cilju, osjetili smo da će nam trebati malo dodatnog vremena za doradu. Kao i uvek, naš je cilj da poštujemo visoke standarde za koje nas držite.“

U svakom slučaju, Warcraft 3: Reforged sada je spreman za prednarudžbe, počevši od 29,99 USD za Standard Edition i 39,99 USD ili za izdanje ‘War spoils’. Ovaj drugi vam daje očekivano bonus sadržaje, uključujući različite jedinstvene skinove heroja, i gomilu stvari za druge Blizzard igre poput Meat Wagon mount za World of Warcraft.

Oni koji kupe igru prije izlaska takođe imaju pristup beta verziji za multiplayer.

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.