Xiaomi je nedavno predstavio svoj najnoviji proizvod – A24i, 23,8-inčni Full HD LCD monitor koji se ističe svojim ultra tankim dizajnom od samo 7,5 mm debljine. S ovom minimalnom debljinom, monitor je elegantan i privlačan, pružajući korisnicima impresivan estetski doživljaj. Po konkurentnoj cijeni od oko 80 USD, ovaj monitor nudi bogatstvo karakteristika koje čine rad i zabavu na računaru ugodnijim.

Jedna od ključnih karakteristika monitora A24i je njegov IPS panel, koji osigurava širok raspon boja i uglova gledanja. S tim u vidu, korisnici mogu očekivati vrhunski kvalitet slike bez obzira na svoj položaj u odnosu na ekran. S brzinom osvježavanja od 100 Hz, monitor je idealan ne samo za svakodnevne zadatke, već i za igranje igara ili gledanje filmova.

Dizajniran s praktičnošću na umu, Xiaomi A24i dolazi s elegantnim trostranim dizajnom uskih okvira, što ga čini savršenim izborom za postavljanje više monitora jedan pored drugog. Specifikacije ovog monitora uključuju vrijeme odziva od 6 ms, omjer kontrasta od 1000:1, svjetlinu od 250 nita i podršku za 99% sRGB raspon boja, pružajući korisnicima jasnu, živopisnu sliku.

Xiaomi A24i - profil

Što se tiče povezivanja, monitor nudi jedan DisplayPort i jedan HDMI 2.0 port, što omogućava jednostavno povezivanje s različitim uređajima. Postolje monitora omogućava podešavanje nagiba u rasponu od -5 do 15 stepeni, pružajući korisnicima dodatnu fleksibilnost u postavljanju ekrana prema njihovim preferencijama.

Dimenzije monitora su 170 mm u širinu, 451,7 mm u visinu i 539,9 mm u dužinu, sa težinom od 2,98 kg. S niskom potrošnjom energije od 24W, ovaj monitor nije samo estetski privlačan, već i ekološki osviješten.

Xiaomi A24i tanki monitor

Ukratko, Xiaomi A24i je impresivan monitor koji nudi visokokvalitetnu sliku, elegantan dizajn i širok spektar funkcija, sve po vrlo povoljnoj cijeni. Ovaj monitor je idealan izbor za poslovne i lične potrebe, nudeći korisnicima ugodno iskustvo korištenja računara.