Xiaomi sljedeće sedmice predstavlja revolucionarni novi proizvod – Xiaomi Band 8. Ovaj dugo očekivani nosivi uređaj je spreman da napravi revoluciju u industriji ručne odjeće, nudeći mnogo više od običnog ručnog sata.

Izvršni direktor Lei Jun otkrio je da će uređaj biti višestruki nosivi uređaj koji se može nositi kao privjesak, modni dodatak ili kaiš. Nadalje, kompanija nudi pet stilskih opcija remena, od kojih svaka ima jedinstven dizajn koji odgovara stilu korisnika.

Uređaj je u obliku pilule i dolazi s tri klina za pričvršćivanje različitih kaiševa ili čak stavljanje na obuću. Takođe ima višestruke izglede satova, omogućavajući korisnicima da prilagode svoj uređaj tako da odgovaraju njihovom izgledu.

Ono po čemu se Band 8 izdvaja od ostalih nosivih uređaja na tržištu je dvodijelni dizajn narukvica. Ova karakteristika čini uređaj pristupačnijim od mnogih njegovih konkurenata, dok i dalje nudi vrhunski izgled i osjećaj.

 

Xiaomi Band 8 nudi i stil i performanse po prihvatljivoj cijeni

 

Uređaj takođe ima impresivan 1,62” AMOLED ekran sa AOD, kao i preko 100 sportskih režima. Što se tiče cijene, očekuje se da će Xiaomi Band 8 koštati oko 250 kineskih jena, što iznosi otprilike 35 USD/30 EUR.

Ovaj uređaj po razumnoj cijeni savršen je za one koji traže elegantan nosivi uređaj visokih performansi. Sa svojim elegantnim dizajnom i raznovrsnim karakteristikama, Xiaomi Band 8 će postati nezaobilazni dodatak sezone.

Ova pametna narukvica zasigurno će biti hit kod potrošača koji su upoznati s tehnologijom. Nudi kombinaciju stila, funkcije i pristupačnosti koja će ga sigurno učiniti izborom za svakoga ko želi ostati povezan u pokretu. Sa svojim rasponom mogućnosti prilagođavanja i impresivnim specifikacijama, sigurno će biti hit za one koji traže moderan nosivi uređaj.

Xiaomi Band 8 bi trebao stići sljedeće sedmice i sigurno će promijeniti igru u svijetu ručne odjeće. Sa svojim višeslojnim dizajnom, elegantnim naramenicama i pristupačnom cijenom, uređaj će sigurno biti hit među potrošačima koji traže elegantan nosivi uređaj koji nudi i stil i performanse.