Xiaomi Mi CC9 koji stiže 2. jula dolazi sa funkcijom Mimoji koja je slična Appleovim Animoji, Samsungovim Emoji Emoji, Huawei Qmoji i Oppovom 3D Omojiju.

Xiaomi Mi CC9 će biti prvi pametni telefon posebno dizajniran za mlade. Da bi telefon bio sličniji mladim korisnicima, kompanija je odlučila da Mimoji dovede u telefon. Xiaomi Mimoji nije novost za korisnike.

Preporučujemo članak: Selfi kamera od 32 MP i “beauty” mod za Xiaomi Mi CC9

Kompanija je ovu karakteristiku donijela prošle godine u Mi 8 i neke druge pametne telefone. Sada, međutim, kompanija ga vraća u nadolazeće CC serije telefona.

Xiaomi kaže da Mimoji dolazi sa 165 različitih frizura, lica i dodataka koje možete izabrati, a podržava i fotografije kao i video snimke.

Mi CC9 Meitu Custom Edition koji će se pridružiti CC9 narednog utorka već je potvrđeno da dolazi sa portretnim režimom AI-a za impresivnu fotografiju pri slabom osvjetljenju.

A sada je kompanija objavila video koji možete da pogledate na dnu vijesti i koji upoređuje 32MP selfie kameru sa iPhone uređajem pri slabom osvjetljenju.

 

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.