Poslovna putovanja sastavni su dio radne svakodnevice modernog čovjeka i da bi ona prolazila bez prevelikih problema, potrebno je biti spreman – u potpunosti. Dakle, neke tehnološke gedžete jednostavno ne zaboravite ponijeti sa sobom jer bez njih može doći do situacija koje nikome nisu drage

 

Naravno, ne odnosi se to samo na poslovna putovanja već i na odmore jer mnogi i tad moraju raditi, posebno ako su poslodavci. Zato, dobro pročitajte da ne zaboravite koje tehnološke gedžete bi trebali ponijeti sa sobom kad putujete.

 

Energija

Moderni uređaji lako ostaju bez „struje“, a ne možete uvijek da pronađete utičnicu na koju biste ih spojili pa napunili. Zato morate uz sebe imati punjače, prenosne i praktične, morate imati kablove jer bez njih se ni ne možete spajati kad vrijeme to zatraži.

Pročitajte još: Apple razmišlja da zamijeni iPhone drugom vrstom uređaja

Morate biti spremni za američke, evropske, britanske… utičnice. Pokušajte imati barem dva pametna telefona, jedan laptop i tablet. Ali, nužno je ipak imati spremno nešto za „napuniti“ uređaj koji imate uz sebe i bez kojeg ne možete da obavite posao.

 

Produktivnost

Važno je da u svakom trenutku možete obaviti što treba, u smislu prenosa i primanja podataka.

Zato imajte uz sebe USB stick, ponesite miš koji će ubrzati postupak rada, imajte tastaturu i ethernet adapter kako biste mogli brže „prebacivati“ podatke, a ne da zavisite o bežičnoj mreži, često nepouzdanoj.

 

Zabava

Takođe, često vam treba i nešto što će vas opustiti da budete produktivniji pa ponesite slušalice, da biste se opustili uz muziku, knjigu, film, seriju, igru…

Za to vam treba HDMI kabel, treba vam streaming usluga, bilo da se radi o onoj koja omogućuje muzički ili video sadržaj. Dakle, nešto što će vama napuniti baterije da možete bolje podnijeti putovanje, ali i rad na daljinu.

Sve će to svakako pomoći da putovanje vezano uz posao učinite lakšim i prihvatljivijim u svakom smislu.

(ICT Business)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.