Apple je najavio novi servis Business Essentials, koji je namijenjen manjim preduzećima i koji će moći da upravljaju Apple proizvodima sa bilo kog mjesta

 

Apple Business Essentials je servis zasnovan na pretplati, a nudi funkcije upravljanja uređajima (kao što je podešavanje), iCloud skladište i opcioni dvadesetčetvoročasovni pristup Apple Supportu za manja preduzeća, sa do 500 zaposlenih.

Novi servis će malim preduzećima omogućiti da lako konfigurišu, primjene i upravljaju Apple proizvodima sa bilo kog mjesta.

Postojaće i Business Essentials aplikacija, kojoj zaposleni mogu da pristupe kako bi mogli da preuzmo korporativne aplikacije, kao što su Webex ili Microsoft Word.

Apple Business Essentials je trenutno dostupan kao besplatna beta za mala poslovanja u SAD, a servis će biti kompletno dostupan na proljeće 2022.

Cijena servisa će da iznosi od 2,99 dolara mjesečno po korisniku do 12,99 dolara, u zavisnosti od broja uređaja i količine iCloud skladišta koje je korisnicima potrebno.

(Apple)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.