Prethodnog mjeseca je najavljeno da Battlefield V ostaje bez aktivne podrške studija DICE i Electronic Arts sa posljednjim ažuriranjem koje će biti dodato u tokom juna mjeseca.

Sada je došao i taj dan, posljednji sadržaj je stigao u Battlefield V i poprilično obogaćuje iskustvo igranja za kraj podrške.

Ovo posljednje Battlefield V ažuriranje donosi potpuno novu mapu Al Marj Encampment koja igrače vodi u Libiju i namenjena je za 64 igrača. Ova mapa je dostupna u modovima Conquest, Breakthrough, Team Deathmatch i Squad Conquest. Druga mapa je stara-nova Provence, koja je tokom prethodnog perioda prošla kroz proširenje i redizajn.

Od ostalih novina u ažuriranju dodato je čak 9 novih oružja, 5 nadogradnji (gedžeta), tri vrste granata i 6 novih vozila namenjenih za kretanje po mapi. Uz sve novine, načinjene su promene u fakcijama, rebalans oružja i uklanjanje bagova za što bolje iskustvo igranja u mjesecima kada se podrška prekine.

Kompletnu listu sa dodacima i promjenama možete pronaći na ovom linku.

Podrška za ovaj naslov se nekako prerano završila, pošto se novi Battlefield naslov neće pojaviti ove godine, već je EA potvrdio da će se najnovije izdanje u ovoj franšizi pojaviti tek tokom 2021. godine.

 

(PlayZine)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.