Ažuriranje je prvo bilo planirano 30. aprila

 

Sa toliko sportskih događaja uživo otkazanih zbog korona virusa, navijači se okreću esportu. Ali čak se i oni suočavaju sa zastojima i kašnjenjima povezanim sa pandemijama. Ovog proljeća Konami je obećao da će 30. aprila biti spremno njegovo besplatno ažuriranje Euro 2020 za eFootball PES 2020. Kasnije je Konami odgodio ažuriranje za neodređeno vrijeme kada je Europsko fudbalsko prvenstvo kasnilo godinu dana. Izdavač kaže da je izvršio nekoliko prilagođavanja i PES 2020 DLC Euro 2020 će biti dostupan za PlayStation 4, Xbox One i PC 4. juna.

DLC će i dalje sadržavati svih 55 nacionalnih timova i detaljne rekreacije na stadionima Wembley i Saint Petersburg. UEFA Euro 2020 na kojem su igrači, tematski mečevi utakmica i ostali sadržaji u igri se još uvijek planiraju, ali mogu se promijeniti. Konami je planirao da doda zvaničnu loptu za finale Euro 2020 krajem juna, ali sada će ga uključiti i u izdanju 4. juna.

Iako se ažuriranje malo odgađa, a sportovi uživo se i dalje uglavnom otkazuju, to je jedini način da vidite Euro 2020 ove godine.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.